O nama

NATURAL FOOD

Smešteni u Topličkoj kotlini na istočnim obroncima planine Kopaonik i jugozapadnim obroncima planine Jastrebac, Natural Food proizvodi svoje proizvode, na tradicionalan način od najkvalitetnijeg voća i povrća koja se uzgajaju i sakupljaju na plodnim njivama i šumama ovog regiona. Proizvodnjom po tradicionalnim receptima naših majki i baka, bez aditiva, konzervansa i veštačkih boja našim kupcima pružamo zdravu hranu i lepe ukuse proizvoda pripremljenih na tradicionalan način.
Natural Food je počeo sa radom 23.10.2009. godine, i od tada beležimo stalni rast proizvodnje. Danas u proizvodnji imamo preko trideset prirodnih proizvoda izuzetnog kvaliteta. Bavimo se proizvodnjom džemova , slatka, voćnih sirupa, matičnih sokova, ajvara, pinđura, paprike sa medom, mešane salate, kornišona...
Svoje proizvode izlažemo na sajmovima: Međunarodni novosadski sajam, sajam Etno hrane i pića Beograd, sajam Turizma u Beogradu ,Dani šljiva Blace, festival zimnice Koceljevo

VIZIJA
Biti prepoznatljiv proizvođač u oblasti zdrave i organske hrane na osnovu vrhunskog kvaliteta ponuđenih prehrambenih proizvoda, kao i na osnovu prepoznatljivosti po dodatnoj vrednosti koju pružamo našim potrošačima.

MISIJA
Namera nam je da razvijemo poverenje u naše proizvode, da brend Natural Food bude prepoznatljiva robna marka, zdravog I kvalitetnog proizvoda.