Vesti

18. February 2017.
SAJAM TURIZMA 2017

NATURAL FOOD SE OD 23-26 FEBRUARA NALAZI U BEOGRADU NA SAJMU TURIZMA U HALI 4 NA STANDU OPSTINE KURSUMLIJE.DODJITE I POSETITE NAS!!!!!

05. April 2016.
SAJAM HOLTIKULTURE

FIRMA NATURAL FODD CE SE OD 07-10 APRILA IZLAGATI NA SAJMU HOLTIKULTURE NA BEOGRADSKOM SAJMU HOLTIKULTURE U HALI 3.. DODJITE I POSETITE NAS STAND I UVERITE SE U NAS KVALITET.. ZIVITE ZDRAVO JEDITE PAVO!!!!!!!

15. February 2016.
SAJAM TURIZMA

NATURAL FOOD CE NA PRESTOJECEM SAJMU TURIZMA IZLAGATI SVOJE PROIZVODE U HALI 4 BEOGRADSKO SAJAM NA STENDU OPSTINE BLACE . DODJITE I UVERITE SE U KVALITET NASIH PROIZVODA..

24. November 2015.
SAJAM ETNO HRANE I PICA

OD 25 D0 28 NOVEMRA SAJAM ETNO HRANE I PICA U BEOGRADU HALA 3 DODJITE I POSETITE NAS. ZIVITE ZDRAVO JEDITE PRAVO!!!!!

17. February 2015.
SAJAM TURIZMA I SUVENIRA

Na prestojecem sajmu turizma i suvenira koji ce se odrzati od 19 - 22 februara u Beogradu , bice izlozeni nasi prozvodi.
Na sajmu turizma na standu opstine Blace i na sajmu suvenira na sopstvenom standu.
Dodjite i posetite nas !

  • Putovanje u Brisel
  • Putovanje u Brisel
  • Putovanje u Brisel
27. November 2014.
Putovanje u Brisel

Vlasnica preduzeća Natural Food je sa delegacijom opštine Blace i privrednicima iz te opštine posetila Evropski parlament i Ambasadu Republike Srbije u periodu od 08 - 15 novembra 2014. godine. Tom prilikom, delegacija je imala niz sastanaka sa predstavnicima iz evropskog Parlamenta koji su prepoznali značaj proizvodnje zdrave i organske hrane i obećali su podršku u razvoju tog sektora. Privrednici iz opštine Blace imaće veliku podršku kroz razne fondove EU kako bi unapredili proizvodnju.

  • Sajam ETNO HRANE
25. November 2014.
Sajam ETNO HRANE

Preduzeće Natural Food, od 26-29 novembra 2014. godine učestvuje na Sajmu Etno hrane koji se organizuje u Hali 3 Beogradskog Sajma. DOĐITE I POSETITE NAS!

  • Izvoz u Nemačku
07. November 2014.
Izvoz u Nemačku

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da smo ostvarili prve kontakte sa kupcima iz Nemačke i da su dogovorene količine i dinamika izvoza. Posle posete kupaca iz Nemačke na festival “Dani šljive” u Blacu, dogovoren je izvoz pojedinih proizvoda iz asortimana preduzeća Natural Food. Tom prilikom je dogovoreno da se prva količina izveze krajem oktobra, druga početkom decembra i treća količina krajem janura 2015. godine.

Prvi izvoz, od 800 jedinica proizvoda, realizovan je krajem oktobra meseca. U asortimanu su se našli pekmez od šljiva bez šećera, sok od borovnice, paprika u medu i pinđur. Obzirom da su kupci bili zadovoljni, nastavlja se dalja realizacija dogovorenog izvoza i trenutno su u toku pregovori oko količne i asortimana proizvoda koji će biti poslati početkom decembra meseca.

  • Počele kreativne radionice za izradu suvenira manifestacije "Dani šljive"
  • Počele kreativne radionice za izradu suvenira manifestacije "Dani šljive"
12. August 2014.
Počele kreativne radionice za izradu suvenira manifestacije "Dani šljive"

U okviru projekta 4. Sajam omladinskog turizma u Topličkom okrugu“ koji sprovodi Opština Blace a finansira Ministarstvo omladine i sporta, 12. avgusta na Međunarodni dan mladih održan je prvi modul kreativne radionice za izradu suvenira.

U kancelariji za mlade Opštine Blace sproveden je teorijsko-praktični deo za izradu suvenira manifestacije „Dani šljive Blace 2014“. Cilj je da se na kreativan način izrade suveniri koji će biti brend Toplice a ujedno i predstave poljoprivredni potencijali ovoga kraja. Za sada će oni biti prezentovani u izložbenom delu Dana šljive, a biće i deo poklona koji se pripremaju za zvaničnike i ostale goste manifestacije i slave opštine Blace Velika Gospojina. U narednom periodu planira se da suveniri budu obezbeđeni i za komercijalne svrhe.